Okulumuz Gazze'deki Kardeşlerini Unutmadı

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Gazze'ye yardım için düzenlemiş olduğumuz kermese katılım sağlayarak elde edilen tutarı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Altunhisar İlçe Müftülüğüne bağışladı.

29.12.2023 81

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor. Bu kapsamda okulumuz öğretmen ve öğrencileri "Gazze" için kermes düzenleyerek elde edilen gelirle, "Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldular.

Mazlum ve mağdur Filistin'li kardeşlerimiz için güzel bir dayanışma örneği ortaya konulduğunu ifade eden Altunhisar İlçe Vaizimiz Yakup Şimşek "Anlamlı bağışlarından dolayı yavrularımızı, ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum." diyerek okul öğrenci ve öğretmenlerine Müftülük adına teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

29-12-202329-12-2023