Kur'ana Geçiş Kutlaması

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Kur'an-ı Kerim okumaya geçiş yaptıklarından dolayı kutlama yaptık.

25.04.2024 39

Kur'an-ı Kerim; Dünyada bizler için önemli bir nasihat, dertlerimize şifa, hidayet kaynağı ve rahmettir. İnsanlığın dertlerine reçete olup, onları en doğru yola iletir. Kur'ân'ın okunduğu yeri melekler ziyaret eder ve orada huzur olur. Kur'ân'ın okunup anlaşılması, Allah katında insanlara üstünlük kazandırır.

Yüce kitabımızı okumak, her Müslüman için bir sorumluluktur.Peygamberimiz(s.a.v) aracılığıyla Kur'an-ı Kerim'in gönderilmiş olması Allah'ın kullarına en büyük lütfudur. Çünkü bu kutsal kitap, kıyamete kadar insanlara doğru ve yanlışı gösterecektir.

Ayrıca Kur'an, okunduğu yere huzur, mutluluk ve bereket getirir. Okuyana da, dinleyene de sevinç ve tarifsiz bir huzur verir.

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerinin Kuran’a geçmesinden dolayı yapılan merasimde pasta keserek onların heyecanına ortak olduk. Emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, gençlerimize de hayırlı olsun diyoruz.

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024