Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Semineri

Okulumuzda Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Semineri düzenlendi.

30.11.2022 162

Okulumuzda Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) görevlisi tarafından öğrencilere yönelik tanıtım toplantısı yapıldı. Milli Savunma Üniversitesi öğrenci temin faaliyetleri kapsamında okulumuzdaki öğrencilere yönelik olarak Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Milli Savunma Üniversite'sine giriş süreci hakkında bilgi verildi. Okulumuzda öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerine yönelik Millî Savunma Üniversitesi tanıtım seminerinde Milli Savunma Üniversitesi görevlisi tarafından yapılan sunumda Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarına giriş koşulları, eğitim içerikleri,  öğrencilere sunulan imkanlar ve diğer bilgiler aktarıldı. Programın sonunda öğrencilerin soruları yetkili tarafından cevaplandı. Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendiren yetkilimize katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

30-11-202230-11-202230-11-2022