İmam Hatip Okulları Haftası Kuruluş Yıldönümü  Etkinlikleri

İmam Hatip Okulları Haftası Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

İmam Hatip Okulları Haftası Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

20.10.2022 184

Ortaokul ve lise kademeleri ile imam hatip okulları, lise ve üniversitelerin bütün bölümlerine öğrenci yetiştiren, eğitim içeriği, özgünlüğü ve çeşitliliği ile markalaşmış, ülkemizin telif modeli okullardır.

İmam Hatip Okullarının açılışı, dünü, bugünü ve geleceği konusunda farkındalık oluşturulması, okulların kuruluşunda ve inşaasında emeği geçen gönüllülerin ve hayırseverlerin anılması, okul kültürünün yaşatılması ve okula aidiyet duygusunun kazandırılmasına katkı sağlaması amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri planlanmıştır.

Bu bağlamda; Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerinize, İmam Hatip Okullarının Vizyonu, Misyonu, Dünü, Bugünü ve Geleceği Konularında farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz öğretmenlerinden Tolga Kaya başkanlığında program düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

20-10-202220-10-202220-10-2022