Okulumuzda Deprem Tatbikatı

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test ettik.

06.03.2024 38

Okulumuzda yapılan tatbikata, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.

Deprem tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan Okul Müdürü Yunus Sağlam, tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler de can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca deprem sırasında ve sonrasında panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Okul Müdürümüz, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkürlerini sundu.

06-03-202406-03-202406-03-202406-03-2024