Mahalle Camimizde Vaizlik Uygulaması

Hitabet ve Mesleki Uygulama dersi kapsamında vaizlik uygulaması gerçekleştirdik.

08.03.2024 53

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Mesleki Uygulama Dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik,Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu öğreticiliği uygulamaları meslek dersi öğretmenlerinin ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ayrıca öğrencilerimizin vaizlik yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlamak, cemaat önünde etkili ve güzel sunumlar yapma becerilerini kazandırmak için mahalle camimizde uygulamalı olarak derslerimizi gerçekleştirmeye başladık. Okulumuz öğrencilerine vaizlik, müezzinlik gibi konularda mahalle camimizde uygulama tecrübe kazanmaları için uygulama fırsatı verdik.

08-03-202408-03-2024