Altunhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektedir.

Misyon: Güvenli ve huzuru bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40-16:00
Isınma: Merkezi kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi Niğde İmam Hatip Meydanı´ndan 07.40´ta kalkmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0388 611 29 80

WEB - https://altunhisaranadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr

Adres - YUKARI MAH. BARBAROS İLKOKUL KÜME EVLERİ IMAM HATIP ORTAOKUL LISE BLOK NO: 1 ALTUNHİSAR / NİĞDE

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Yukarı mah. Vahab Okay sokak no:6 Altunhisar/NİĞDE

Ulaşım Okulumuza Niğde merkezden saat başı kalkan Altunhisar ilçe arabasıyla ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca sabahları 07:40´ta öğretmen servisi vardır. Şahsi arabayla yaklaşık 25 dk. sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Altunhisar ilçe merkezindedir. Niğde´ye 35 Bor´a 15 km uzaklıktadır.